logo

WAT KAN IK VOOR JOU BETEKENEN?

Grafisch ontwerp, logo, huisstijl, brochure, beurs benodigdheden,
tijdschrift, website en nog veel meer!

WAT IK DOE

Ik ontwerp zowel online als offline communicatiemiddelen om jouw bedrijf sterk op de kaart te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een logo, huisstijl, brochure, beurs benodigdheden, uitnodiging, tijdschrift, website etc. Denkend vanuit strategie en concept visualiseer ik wat je jouw doelgroep wil vertellen.

HET DOEL?

Een visueel sterk merk neerzetten waar we samen trots op zijn! Waar jij je klanten mee kan bereiken, ze echt kan raken en de markt mee kan veroveren. Je onderscheiden van je concurrentie door professionaliteit en betrouwbaarheid uit te stralen.

HET PROCES

Door vragen te stellen, te luisteren en kritisch mee te denken kan ik tot de essentie komen en helder krijgen wat jij voor ogen hebt om vervolgens tot de beste oplossingen te komen. Rekening houdend met het gestelde budget. En dan nog een stapje verder…

HET IDEE
Als ik alles helder heb neem ik je mee in het ontwerp proces door eerst verschillende concepten te presenteren.

HET ONTWERP
Nadat ik hierop jouw feedback heb gekregen ga ik aan de slag met het gekozen concept.

HET RESULTAAT
Nadat we samen hebben gekeken welke communicatiemiddelen het beste bij jou passen werk ik het gekozen ontwerp uit en verzorg het drukwerk en/of digitale uitingen.

Nieuwsgierig? Neem contact op.

WAT ZEGGEN ZE?

Anouk Spaan | Anouk’s kookboek

“Martine heb ik leren kennen door een oproep via social media, waar zij vrijwel meteen reageerde en voordat ik het wist hadden wij een afspraak. Ik had in eerste instantie mijn bedenkingen bij Martine omdat zij op haar site veel abstract werk laat zien en ik totaal iets anders in mijn hoofd had. Mijn beeld over hoe het logo en de website moest worden zat al vrij vast in mijn hoofd en ik zocht de juiste persoon die dit kon omzetten in beeld. In Martine heb ik daar absoluut de juiste persoon gevonden! We hebben gespard over de details en wat ik in mijn hoofd had heeft zij 1 op 1 op papier gezet. Martine geeft van te voren duidelijk aan wat de planning is en wanneer je alles ingeleverd moet hebben. Iets wat ik persoonlijk als heel prettig heb ervaren. Mijn website is interactief, dat betekent dat ik achter de schermen zelf de content aanvul of wijzig. Op dit moment ken ik aardig mijn weg maar als ik met een probleem zit is Martine nooit ver weg ook als het al 17:00 uur is geweest. Naast de website en het logo heeft zij tevens de visitekaartjes, stickers en digitale flyers ontworpen voor Anouk’s kookboek.

Martine, dankjewel dat je mijn website hebt ontworpen en het grafisch design op je hebt genomen. Ik heb nog veel meer ideeën, dus voorlopig ben je niet van mij af.”

Leonie van ’t Hoff | Kinderpraktijk HiPPO

“Martine heb ik leren kennen als een aardige, professionele en creatieve ontwerpster. Voor mijn praktijk heeft zij de huisstijl en veel verschillende ontwerpen bedacht. Ze doet steeds net dat stapje extra voor de klant: ze werkt zeer snel en nauwkeurig, ze zorgt voor een duidelijke planning en structuur, ze denkt met je mee en geeft tips. Je hoeft haar nooit achter de broek aan te zitten en te vragen waar iets blijft. Afspraak is afspraak bij haar. Het is ontzettend knap hoe zij op basis van luisteren en vragen stellen kan komen tot zeer goede uiteenlopende, creatieve en praktische ideeën. De uitwerking van de materialen en de vormgeving in meerdere presentatie vormen is overweldigend. Het ziet er allemaal netjes, professioneel en kwalitatief goed uit. Kortom, Martine is een zeer goede en buitengewoon professionele ontwerpster die ik absoluut aan zou kunnen raden!”

Sylvia Niemantsverdriet | Eigenaar Keep Moving Forward

“Martine is een held in het vertalen van (soms vage) ideeën van de klant, in concrete en mooie ontwerpen. Haar veelzijdigheid kenmerkt zich door het scala aan opdrachtgevers waar zij in de loop van de jaren voor heeft ontworpen: Scheepvaart, kinderen, zorgsector, bouwsector, onderwijs, HR, particulier etc. De ontwerpen die Martine voor deze opdrachtgevers heeft gemaakt zijn allemaal stoer en stralen kracht uit! Voor tierelantijntjes kun je beter een andere ontwerper zoeken. Ook is Martine niet vies van het proberen van nieuwe technieken of materialen, waardoor haar opdrachtgevers stuk voor stuk unieke en duurzame producten toe kunnen voegen aan hun visuele identiteit. Als mijn klanten vragen of ik nog een goede ontwerper ken, stel ik haar altijd met veel trots voor. Omdat ik weet dat ze ook voor hen weer iets geweldigs gaat maken!”

Nathalie Creanen | Herculeswerk

“Als een KIND zo blij en onbeschrijfelijk trots ben ik op ons drukwerk. Heel goed gedaan Martine!”

Mike Janssen | Eigenaar LabFour

“Wie op zoek is naar een grafisch ontwerper en daarbij belang hecht aan kwaliteit, integriteit en meedenkend vermogen adviseer ik om eens een kop koffie te drinken met Martine. Zij is als geen ander in staat om ruwe ideeën en wensen te vertalen naar concepten. Zij maakt deze visueel door zorgvuldig te luisteren naar haar opdrachtgever en te doorgronden wat deze zoekt.”

Corina Schenk | Wie Het Weet Mag Het Zeggen

“Hoe krijg je een bestaande training en beweging die gaat over netwerken en samenwerken tussen jeugdzorg en onderwijs in een logo en huisstijl weergegeven? Nou zo. Studio Stille Helden vertaalde het centrale thema van Wie Het Weet Mag Het Zeggen verassend en deskundig naar ‘afstemmen naar één geluid’  en ‘op dezelfde frequentie of golflengte komen’. Deze taal van geluid is door Martine omgezet in een krachtig beeld dat we in verschillende variaties inmiddels met trots als huisstijl gebruiken. Het samenwerken verliep vlot en prettig door de heldere afspraken die werden nagekomen.”

Marion Pannekoek | Atelier The Jewelry Story

“We hebben met veel plezier met Martine samengewerkt. Zij heeft voor ons een nieuw logo, briefpapier, rekeningenblok, en een schitterende dubbele flyer ontworpen. Verder heeft ze een prachtige website ontwikkeld voor ons Atelier The Jewelry Story. Martine is een energieke vrouw en een creatief denker. Zij komt met oplossingen waar een ander nou net niet aan denkt. Kortom, we bevelen Martine van harte aan.”

Monique Mulder | Osteopathie Emergo

“Op aanraden van Sylvia Niemantsverdriet van Studio Stille Helden heb ik mijn logo, briefpapier, enveloppen en folders laten ontwerpen door Martine. Ik ben er zo ontzettend blij mee! En ik krijg ook alleen maar positieve reacties van klanten. De afspraken met Martine verliepen soepel, ze begrijpt meteen wat je bedoelt en vraagt ook door om een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen. Het eindresultaat is precies geworden wat ik ervan gehoopt had: mooi, duidelijk en het spreekt aan. Ik zou Martine bij iedereen aanbevelen!”

Laura Craenen | KiLife Natural Therapy

“Dat Martine een kei is in het maken van steengoede grafische ontwerpen wist ik al. Ik kende haar werk en haar stijl spreekt mij erg aan. Alleen…voor mijn gezondheidspraktijk en acupunctuurkliniek KiLife Natural Therapy had ik al een logo en huisstijl. Ik zocht vooral praktische hulp en technische ondersteuning bij het ontwerpen en maken van een website. En die heb ik bij Martine ook gevonden. Martine heeft daarnaast in het ontwerp en de ‘looks’ van de website mijn huisstijl heel mooi weten uit te bouwen. Bij de opstart van een bedrijf is het soms hollen of stilstaan. Martine kan daar flexibel mee omgaan.  Ze begrijpt ook dat je als klant soms in processen zit die op elkaar afgestemd moeten worden. Ik vind het prettig samenwerken met Martine, ze denkt mee, komt met creatieve ideeën, geeft de ondersteuning die je nodig hebt en loopt als het nodig is net even dat stapje sneller. Kortom: ik werk graag met Martine en beveel haar van harte aan!”

Judith Hartzuiker | Gezond Verstand!

“Ik heb Martine gevraagd om voor mijn bedrijf een lijn te ontwerpen van logo, postpapier en visitekaartjes. Na een paar gesprekken wist ze waar ik het onbewust zocht en maakte ze voor mij een prachtig, treffend ontwerp. Na een tijdje kwam er nog een banner bij, een aangepast logo, een powerpoint dia, alles met kerende post. Waar ik ook om vraag…het wordt geregeld. Het sterke van het ontwerp van Martine is, is dat het heel snel heel herkenbaar is. Iemand die het voor het eerst ziet, is zodanig onder de indruk, dat ze het niet vergeten. Ik ben er verschrikkelijk blij mee en laat met veel plezier mijn kaartje achter.”

nl_NL
×

Hallo!

Geef een gil als ik je ergens mee kan helpen of stuur je vraag naar hallo@martinegoldenbeld.nl.

× Hoi! Waarmee kan ik je van dienst zijn?